På Sparebanken Arena tok Drangedal mot 5. divisjons serieleder Storm, og allerede etter fem minutter hadde bortelaget tatt ledelsen 2-0. Drangedal kjempet seg inn i kampen igjen, og til pause var Storm-ledelsen fremdeles 2-0.

I andre omgang hadde rødtrøyene muligheter til å score, men det var Storm som scoret to mål de siste ti minuttene. Dermed ble poengene med tilbake til Skien for bortelaget, som har vunnet de seks første kampene sine. Drangedal  ligger på sjuendeplass på tabellen med sju poeng.

SE TABELLEN HER!

I Kragerø møttes hjemmelaget og Seljord, og også i denne kampen smalt det tidlig. Bortelaget tok ledelsen etter tjue sekunder, men Kragerø svarte minuttet etter, da Joakim Solli steg i været på en corner og headet inn utlikningen. Da Christian Smedstad ga hjemmelaget ledelsen etter han løp seg fri på venstrekanten og satte ballen sikkert i mål, trodde de fleste at det skulle bli en grei seier til KIF.

Istedenfor snudde Seljord kampen og ledet 3-2 til pause, etter svakt forsvarsspill av hjemmelaget.

Tidlig i andre omgang fikk Kragerø straffe, men Espen Brynemo satte den i stolpen. Kragerø fortsatte å produsere sjanser, men det var Seljord som scoret målene. Tre nye ble det i andre omgang, og bortelaget jublet som gale etter 6-2-seier til slutt.

SE TABELLEN HER!