SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool elsker kampene mot Everton

Liverpool forward Divock Origi, center, celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)

Liverpool forward Divock Origi, center, celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Liverpool er ubeseiret i de siste 17 ligakampene mot Everton. De har ikke en så god statistikk mot noe annet lag i Premier League.

DEL

Oddstips  (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips: Her er oddstipstips på 19 av onsdagens kamper

Oddstips Premier League: Kampen Mourinho ikke vil tape

Oddstips Premier League: Denne statistikken skremmer vettet av Everton-fansen

Midtukekupongen: Midtukekupong med seks kamper fra Premier League

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Det er et omfattende langoddsprogram denne onsdagen. Det spilles seks kamper i Premier League og både Liverpool og Manchester United er i aksjon. Det spilles også midtukerunde i både fransk Ligue 1 og i den skotske toppserien denne uken. I tillegg er det kamper i Coppa Italia og det er cup også i både Belgia og Portugal. På hockeyfronten er det kamper fra HockeyAllsvenskan og natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL. Så er det også verdenscup skiskyting fra Østersund med 20 km for menn.

NB! Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Liverpool - Everton (Pause/fulltid dobbel) H/H - 2,05 (spillestopp kl. 2110)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Etter at Everton trakk Liverpool i tredje runden i FA-cupen har the Toffees to sjanser i løpet av en måned å gjøre det de ikke har klart de siste 20 årene: Å slå Liverpool på Anfield.

27. september 1999. Det var forrige gang Everton slo Liverpool på Anfield. I kveld er det klart for det 234 Merseyside-derbyet, og det er lite som tyder på at Liverpool skal tape for byrivalen.

Everton er ute av form. Etter tap i de to siste kampene, er the Toffees kun to poeng over nedrykksstreken. Spørsmålet er om Marco Silva er manager i Everton når cupkampen skal spilles i januar. Spillerne sto opp for ham mot Leicester, men det holdt ikke og de røk 1-2 på tampen. Det var Evertons andre strake ligatap, og de ligger nå kun to poeng over nedrykksstreken.

Julegavetips! Sjekk tilbudene på Liverpool-drakter her!

Selv om Liverpool ikke sjarmerer oss i senk med spillet sitt om dagen, så har de marginene på sin side. De vinner og vinner, og den neste seieren vil bli Jürgen Klopp sin 100 seier i Premier League. Selv uavgjort i denne kampen vil være en klubbrekord for rødtrøyene. Liverpool har nå spilt 32 Premier League-kamper på rad uten tap. Det er bedre enn Bob Paisley klarte i sin regjeringstid. Og bedre enn Bill Shankly. Det er rett og slett fenomenalt.

Det betyr at Liverpool:

  • Ikke har tapt en kamp på 76 dager
  • Ikke har tapt i Premier League på 333 dager
  • Ikke har tat i noen turnering på Anfield på 431 dager
  • Ikke tapt på Anfield i Premier League på 953 dager.
Lag kode Kopier kode

Syv av Liverpool siste åtte Premier League-seire har vært med ett måls margin, og seks av kampene har endt 2-1 til Klopps menn. På Anfield viser statistikken 7-0-0, og totalt denne sesongen er fasiten 13-1-0. Liverpool har kun klart å holde nullen i to av 14 Premier League-kamper, men så langt er det ingen lag som har klart å utnytte det rufsete forsvarsspillet. Jeg kan ikke se for meg at Everton skal kare det heller. The Toffees har bare scoret fire mål i de siste elleve Merseyside-derbyene.

For Everton har Anfield vært en marerittstadion. De har spilt 22 kamper der uten å vinne. Faktum er at Liverpool er ubeseiret i de siste 17 kampene mot naborivalen (syv seire og ti uavgjorte). Det er ingen andre lag i Premier League de har spilt så mange kamper mot uten å tape.

Liverpool har heller ikke tapt en midtukekamp i ligaen mot Everton siden 1985.

Liverpool mangler keeper Alisson som er suspendert etter å ha fått rødt kort i helgen. Det betyr at Adrian vikarierer mellom stengene, men han har bevist at han holder nivået, og vel så det. Joel Matip, Fabinho og Nathaniel Clyne er alle på skadelisten.

Everton-angriperen Theo Walcott er frisk igjen etter å ha måttet stå over kampen mot Leicester. Seamus Coleman er usikker på grunn av en ribbeinskade, mens Fabian Delph neppe rekker denne matchen.

Liverpool har ledet til pause i seks av syv hjemmekamper så langt denne sesongen, og de har også ledet etter de første 45 minuttene i fire av de fem siste kampene på Anfield mot Everton. Jeg tror Liverpool vil kjøre på fra start mot naborivalen. Oddsen på H/H-spillet er 2,05. Det funker som singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Kommentarer til denne saken