– Skal Venstre nå opp til sperregrensa, må de vel leie helikopter

Av
DEL

MeningerArtig med svar fra deg i lørdagens KV. Selv om du skriver mye rart. «Hvis jeg kalte Europris for et vampyrhus var det dumt». Hvis? Tviler du kan du sikkert sjekke arkivet i kommunen. Ingen har vel prestert å si noe rarere på talerstolen i kommunen. Eller dummere.

Våren 2011 ble jeg kontakta av KV, de ville ha en «duell» mellom oss to foran det gamle Europris-bygget. Der argumenterte du for at Europris heller burde ligge nede i sentrum. Jeg spurte deg hvorfor du og andre hadde ivra sånn for å få Rema 1000 til Kalstad. Det var vel den butikken med størst omsetning i kommunen. Det kom da en liten innrømmelse at det kanskje ikke hadde vært det lureste dere hadde gjort. – Men jeg handler ikke på Rema, sier du plutselig. Fordi de selger blomster. Og blomster handla du på Ørvik plantemarked, 200 meter bortenfor. Jeg stussa litt på det og sa at Ørvik solgte blant annet radioer, og de ligger 200 meter fra Euronics!

Det fikk jeg vel ikke et klart svar på.

Skal du handle mat i en butikk der de ikke har blomster også, ja da sliter du. Vi har fått to flotte butikker ved siden av hverandre i Europris og Rema 1000. Med flott parkering. Noe de trenger når man ser trafikken der. Og som hadde vært en umulighet i sentrum.

Du skriver i KV at jeg har skråblikk med ofte negativt fortegn. Og at Venstre ofte er skyteskive. I Europris-saken var jeg positiv til butikken, men ikke til måten du behandla saken på.

Jeg var også negativ til at du ville sykle mot kjøreretningen. Det samme var politiet.

Måten Kragerø Fjordbåtselskap ble drevet på for noen år siden var jeg veldig negativ til. Det samme var Deloitte, som skrev en rapport nesten på størrelse med en Knausgård-bok.

Men du mener kanskje måten KFS ble drevet på var positiv? Spent på akkurat det svaret.

Jeg godter meg ikke over at Venstre mister velgere. Dere gjør sikkert mye bra også, selv om jeg ikke kommer på noe i farta.

Nasjonalt derimot, er jo Venstre en katastrofe. Skal de nå opp til sperregrensa, må de vel leie helikopter.

Så må vi vel alle venne oss til at sentrum vokser. Venne oss til at Europris ikke ligger midt i byen, med 30 kvadratmeter og småruta vinduer.

Rolf Palmstrøm

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags