Drangedal best i lokaloppgjøret - har spilt seg inn i opprykksstriden

MÅL: Leo Kåsa scoret to av Drangedals mål i oppgjøret mot Sannidal i kveld.

MÅL: Leo Kåsa scoret to av Drangedals mål i oppgjøret mot Sannidal i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I en forholdsvis jevn kamp på Sparebanken Arena i Drangedal i kveld vant Drangedal 3-0 over Sannidal. Pauseresultatet var 1-0.

DEL

Spillemessig var det liten forskjell på lagene, men Drangedal var skarpere foran mål. I første omgang var det lenge jevnt med sjanser til begge lag, men i de siste ti minuttene av omgangen kom Drangedal sterkt, noe som resulterte i scoring ved Leo Kåsa etter fint forarbeid av Sander Heimdal.

Drangedal hadde hatt flere store sjanser, men Sannidals keeper Markus Lønne sto meget godt i mål og ryddet opp i stor stil.  Etter 22 minutter i andre omgang økte Leo Kåsa til 2-0 for Drangedal. Sannidal yppet seg stadig, men det stokket seg i de avgjørende øyeblikket, samtidig med at et robust Drangedal-forsvar sto godt imot.

Drangedals tredje mål kom etter 35 minutter ved treneren Bent Strand. Dermed var løpet kjørt for Sannidal, som måtte innse tap mot naborivalen Drangedal.

Hjemmelaget har for alvor blandet seg inn i opprykksstriden med dagens seier, og ligger kun to poeng bak Hei 2 på andreplass.

SE TABELLEN HER!

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags