Maratonløper Andreas Grøgaard fra Kragerø IF Friidrett forsvant i horisonten allerede på den første runden, og løp rundene rundt Kragerø stadion nokså jevnt på ett minutt og 21 sekunder, før han økte tempoet litt på de siste rundene. Grøgaard ble klokket inn på 33.54.4 etter 25 runder på friidrettsbanen. Nærmest han kom triatlet Per Gunnar Mustad fra Langesund Triatlon. Han ble tatt igjen med to runder av Grøgaard, men leverte likevel et solid løp med 37.17.5.

Tredjemann totalt og vinner av kvinneklassen ble Lene Sandem Hasseleid, som stormet inn til 37.48.3. Dette er både banerekord og mesterskapsrekord for kvinner på Drømmemila. Hun brukte mannen Magnus Hasseleid fartsholder løpet gjennom, og de to lå stort sett på rundetider på ett minutt og 31 sekunder. Magnus Hasseleid ble nummer tre i herreklassen med 37.48.6.

KV sendte Drømmemila fra Kragerø stadion direkte.

Nest raskest blant damene var Brita Cecilie Mustad fra Langesund Triatlon, på 39.22.8. Hun var en av seks deltakere som løp under 40 minutter.

Sandem Hasseleid var godt fornøyd etter Drømmemila.

- Jeg er fornøyd med løpet og med å sette rekord, selv om det var tungt med motvinden på oppløpssida, sier løperen som satser mest på halvmaraton.

På femkilometeren var Jan Hasseleid fra Kragerø IF Friidrett kjappest i herreklassen, med tiden 20.33.6. Malene Tellefsen fra Langesund Triatlon var først i mål i kvinneklassen på 25.15.9.