Musikalsk opptur

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

Å oppleve suksess og rosende tilbakemeldinger når man har arbeidet hardt og målrettet, gir en tilfredsstillende følelse som er vel fortjent. Den godfølelsen kan de ta til seg, alle de som jobbet for å få til en konsert med ikke ukjente Alexander Rybak og Kragerø kirkes jentekor. Fullsatt kirke, stor stemning og ros til alle medvirkende.

@Ledertekst2:Koret har jobbet lenge med forberedelsene til konserten. Alexander Rybak ble et kledelig valg til jentegruppen. Denne talentfulle musiker/komponist/skuespilleren som fikk sitt store gjennombrudd da han vant den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix (European Song Contest) i 2009 med egenkomponerte «Fairytale». Han kommer fra en musikerfamilie, med far som er fiolinist og mor pianist. Selv startet han å spille både piano og fiolin fra femårsalderen, men valgte fiolin som hovedinstrument. Solid musikkutdannelse og flere utmerkelser har 25-åringen som ble headhuntet av jentekoret.

Foruten den spesielle konsertopplevelsen, har det nok vært spennende å få tilbringe en del tid sammen med den musikalske kapasiteten Rybak. Han har delt med seg, noe som helt sikkert har vært til stor inspirasjon for sangerne. Like mye har han vist seg som en ujålete, jordnær person som ikke takker nei til hjemmebesøk med god mat og brettspill. Når kjente artister viser slike sider av seg selv, scorer de som regel enda høyere blant fansen.

Det herjer nok en rybakfeber i Kragerø i disse dager. For det er morsomt når man krydrer med kjendiser og det skapes en god, nær stemning, slik jentekoret klarte sammen med sjarmøren med det utvilsomme musikalske talentet. Det er bare å gjenta opplegget, enten det blir rybakreprise (slik at enda flere kan få med seg begivenheten) eller med andre «gjesteartister».

Artikkeltags