Lærerne er nøkkelen

Anita Mjelland, gruppeleder i Kragerø Høyre, oppfordrer lærere til å komme med råd til hva politikerne bør gjøre i skolestruktursaken.

Anita Mjelland, gruppeleder i Kragerø Høyre, oppfordrer lærere til å komme med råd til hva politikerne bør gjøre i skolestruktursaken. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Utdanning skaper muligheter for alle. Offentlig finansiert utdanning med dyktige lærere, høy kvalitet, og med høye ambisjoner for kunnskap, læring og mestring, er en billett til en klassereise og en forutsetning for selvstendighet.

Vi i Høyre prioriterer å gi barn og unge en solid utdannelse. Det er fordi vi vet at det er forutsetningen for at hver enkelt skal kunne utnytte sine evner, oppfylle sine drømmer og ta ansvar for seg og sine.

I dette ligger det blant annet at barn som trenger det skal få hjelp når læreren oppdager at en elev trenger litt ekstra for å lære å lese, skrive eller regne. Tidlig innsats handler ikke om alder, men om å sette i gang tiltak når eleven trenger det, uten å gå veien med oppmeldinger til PPT, sakkyndige utredninger og vedtak først. Trenger eleven ekstra hjelp skal eleven få det. Hun skal få hjelp av dyktige lærere som ser hennes behov og som jobber ut fra det nivået hun er på.

Vi vil at skolene og lærerne i Kragerø skal være i stand til å gi elevene denne hjelpen slik at elevene opplever mestring og glede ved å lære. Kragerøskolene skal skape muligheter for alle. Kragerø Høyre vil gjøre sitt beste for at lærerne vi har, også fremover, skal kunne klare å gjøre jobben på en god måte. Lærerne er nøkkelen til en god utdanning og i Kragerø har vi dyktige lærere.

Nå ligger skolestruktursaken ute på høring. Vi vil oppfordre lærerne til å komme med sine faglige råd om hva vi politikere bør gjøre, for at Kragerøs barn og unge skal få en utdanning med høy kvalitet, også i årene fremover. Dere vil bli lyttet til av Høyre.

På forhånd, takk!

Anita Mjelland

Gruppeleder Kragerø Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken