Etter en lang periode uten kamper, er det endelig tid for Emil Meeks (33) comeback i MMA-buret.

Lørdag kveld møter han danske Louis Glismann i MMA-stevnet Ares FC 2 i Paris. Stevnet vises på Direktesport.no og er tilgjengelig for alle abonnenter.

Lørdagens kamp blir Meeks første siden tapet mot Jake Matthews i UFC for snart to år siden.

Kampen kan du se direkte her fra 21.00.

– Jeg vet akkurat hvor god jeg er. Jeg har trent med mange av de beste i verden. Når jeg har en god dag, så er jeg en av verdens beste. Det kan man si hva man vil om, men jeg vet det, sa Meek nylig til VG.

Thomas Bergli, som står bak MMA-podkasten Bergli & Co, kommenterer Meeks kamp for Direktesport, og er klar på at han er spent på hva nordmannen bringer til bords.

– Jeg er veldig, veldig spent. Jeg har fulgt med utenfra på den treningen og den innsatsen som har blitt lagt ned. Han var veldig lenge i USA da han prøvde å få til en UFC-kamp til, og fikk top notch trening der, sier Bergli til Nettavisen.

Da det imidlertid ikke ble noen UFC-kamp på Meek, ble det i stedet et hakk ned og kamp i Ares FC 2. Det mener Bergli kan være et godt grep for nordmannen.

– Jeg er veldig positivt innstilt til denne kampen. Dette er ikke UFC, men et hakk ned. Noen ganger kan det jo være like vanskelig å møte unge utøvere på vei opp, men i utgangspunktet er dette et knepp ned i nivå. Jeg tror det kan bety at han får vist frem mer av sitt game. Han fikk ikke snill matching i UFC og møtte mange bakkeutøvere. Nå håper jeg han får vist at han har forbedret seg på bakken, sier Bergli.

Spesielt treningsoppholdet i USA var noe Bergli bet seg merke i.

– Det er ingen tvil om at Emil har lagt sjelen sin i dette. Han hadde nettopp blitt pappa da han dro til USA og var der i seks måneder. Den smerten utsetter man seg ikke for med mindre man virkelig legger alt i det. Dette er noe han virkelig vil, understreker Bergli.

Sendingen starter klokka 21.00 norsk tid og er tilgjengelig på Direktesport.no.