Hvis du ikke har anledning til å følge kampen på Kolbånn, så kan du se den direkte på KV.no. Hvert spark på ballen, alle dueller, sjanser og mål kan du følge direkte fra godstolen i stua.

Null scoringer

Det er to lag med nokså ulikt utgangspunkt som møtes i Sannidal 16. mai. Hjemmelaget Sannidal har fremdeles ikke scoret mål i årets sesong, og står med ett poeng så langt. Det kom i 0-0-kampen hjemme mot Skade/Ulefoss 14. april. Sannidølene startet sesongen med 0-4-tap borte mot Eidanger.

Etter 0-0-kampen mot Skade har det blitt mange baklengs i de to siste kampene. Først ble det 0-12-tap i Bø mot Skarphedin 2, før Sannidal røk 0-7 hjemme mot Skiens Grane torsdag for snart 14 dager siden. Fredagens bortekamp mot Snøgg ble flyttet til mandag 3. juni, og sannidølene hadde dermed ikke kamp i forrige uke.

Sannidal ligger naturlig nok helt nederst på tabellen, men det er ikke mer enn tre poeng opp til kvartetten Hei 2, Klyve, Skade/Ulefoss og Vinje/Åmdal.

Kjemper i toppen

Drangedal på sin side ligger i øvre sjikt av tabellen, på en femteplass. Drangedølene vant de to første kampene mot Vinje/Åmdal (7-0) og Gjerpen (2-1). Etter det ble det tap mot serieleder Gulset (0-4), og to skuffende uavgjortkamper mot Hei 2 (1-1) og Klyve (1-1). Rødtrøyene er på jakt etter en ny seier for å henge med i toppkampen, hvor de ligger fire poeng bak Skarphedin 2 og sju poeng bak Gulset.

Det er å forvente at begge lagene stiller sterke tropper til dette lokaloppgjøret hvor hjemmelaget Sannidal virkelig trenger poeng.

Sendingen på KV.no starter klokka 18.25, og vil bli kommentert av KVs nyhetsredaktør og lokalfotballentusiast Trond Nøstvold Tou. Kampen vil være forbeholdt KVs abonnenter. Er du allerede abonnent, kan du se kampen ved å opprette en Aid. Se instruksjonen på det i bunn av denne saken.