Dette løpet, som arrangeres av Kragerø Ski & Rønners i samarbeid med friidrettsgruppa og skigruppa i KIF , er et hyggelig siktemål for ivrige mosjonister, samtidig som flere lokale racere tester formen over 25 runder baneløp. For øvrig er det også mulig å delta på 5000 meter. Begge distansene starter samtidig, og kan ses i sin helhet på KV.no. Sendingen er forbeholdt KVs abonnenter.

Drømmemila har de senere årene samlet rundt 25 deltakere. Tidligere var det flere som stilte opp, og arrangøren håper derfor at deltakerantallet kan være på vei opp igjen i år. Det er et godt løpermiljø i distriktet for tiden, og flere lokale løpere viser gode takter i løp rundt om i landet. De som har prestert best den siste tiden er nok Andreas Grøgaard (vinner av byløpet i Skien), Jostein Knudsen Dal (vinner av årets Jomfrulandsløp), Jørgen Hals (sterkt løp i Oslo Maraton), Lene Sandem Hasseleid med flere sterke løp på halvmaraton og langdistanse, Jan Hasseleid med flere seiere i veteranklassen og Kristina Bergmann (Drangedal) som vant dameklassen i årets Jomfrulandsløp. Disse løperne ventes alle til start. I tillegg flere andre som kan løpe på meget habile tider. Det kan derfor ligge an til banerekordforsøk både for kvinner og menn.

- Gode løpere fra Langesund Triathlon kommer også forhåpentligvis til start også i år. Men først og fremst er dette et breddearrangement som alle kategorier av løpere og trimmere ønskes velkommen til, sier Ørnulf Klausen fra Kragerø IF friidrett.