– Endringen i redaksjonsledelsen i KV kommer som en konsekvens av at vår avtroppende nyhetsredaktør er konstituert som redaktør i Aust Agder Blad i Risør, forteller daglig leder og ansvarlig KV-redaktør Espen Solberg Nilsen.

Med konstitueringen som nyhetsredaktør, kan en trygt si at Jeanette Brubakken har gjort en kometkarriere her i lokalavisa. Det er ikke mer enn et drøyt halvår siden hun ble ansatt som journalist i KV.

– Jeanette er en svært dyktig journalist, som har imponert oss den korte tiden hun har vært her. Hun er solid faglig, har et enormt kontaktnett og full av gode ideer. Jeg er sikker på at hun kommer til å lede nyhetsarbeidet i KV på en svært god måte framover, sier Solberg Nilsen.

– Ledet an utviklingen

Trond Nøstvold Tou, som nå er konstituert i redaktørjobben i Risør, har vært i KV siden 2011. I det meste av denne perioden har han vært avisens nettredaktør.

– Trond har ledet an i utviklingen av KVs digitale tilbud, en utvikling som har vært helt nødvendig for at KV fortsatt skal være en relevant lokalavis for så mange. Nå abonnerer nesten halvparten av våre abonnenter på KV kun digitalt, og den andelen øker for hver dag som går. Trond har vært med på å sette oss i en god posisjon for å utvikle avisa videre, både på papir og digitalt, sier Solberg Nilsen.