Mange lokale sangere i musikalen i Tokestua: – Publikum har virkelig noe å se fram til

Musikal: 20. september er det klar for ny musikal i Tokestua i Drangedal.

Musikal: 20. september er det klar for ny musikal i Tokestua i Drangedal.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

20. september er det klart for høstens store musikalske begivenhet i Tokestua i Drangedal. «Musikal-la-land – en reise i musikalens verden» er tittelen på åres forstilling.

DEL

Uka før skolestart var det intense øvelser i Tokestua under ledelse av Jannicke Irwin Abrahamsen, som for fjerde gang har regi, manus og koreografi. Ved sin side har hun Espen Gjelstad Gundersen som musikalsk leder.

Høyt nivå

Som nevnt blir dette den fjerde musikalen. Abrahamsen tror at dette blir den beste.

– Det er utrolig hvilken interesse og tålmodighet små og store har vist under øvelsene denne uka. Nivået blir bare høyere for hver musikal. Det har skjedd en stor utvikling fra den første oppsetningen fram til årets forestilling. Publikum har virkelig noe å se fram til, sier Abrahamsen.

Imponert

Hun er imponert over hva man har fått til og får til med disse musikalene i Drangedal.

– Dette viser at det går an å få til slike kulturelle arrangementer utenfor store byer og steder, hvis man har de rette personene og det rette initiativet. Selv om de fleste av aktørene kommer fra Drangedal, så er hele åtte kommuner representert. Det sier mye om interessen.

Årets musikal, med tittelen «Musikal-La-Land», er ifølge Abrahamsen en blanding av musikaler hentet fra nye filmer, blant annet fra «La La Land», som tittelen er hentet fra.

– Vi slipper ikke unna gamle klassikere som «Annie» og flere andre. Totalt skal vi innom ni forskjellige musikaler, sier Abrahamsen.

«Musikal-la-land - en reise i musikkens verden»

Lokale deltakere:
Fra Kragerø:

Janne Windegaard, Helene C. Endresen, Zoé-Loes Barree og Emma Sandberg Ørjansen.
Fra Drangedal:
Hanna Sætre, Mathea Wraa, Nea Pernille Vrålstad, Louis Blaas, Amalie Skarpodde, Karoline Skarpodde, Lotta Sofie Grandalen Sveen, Marthe Heimholt Sætre, Veslemøy Bråtane Øygarden, Hedda Øygarden, Gunhild T. Haugland, Taran Ettestad, Siri M. Fjerdingstad og Birgit Rinde.
Totalt er det 50 deltakere fra åtte kommuner i Telemark.
Regi, manus og koreografi: Jannicke Irwin Abrahamsen.
Musikalsk ledelse: Espen Gjeldstad Gundersen.

Artikkeltags