Gå til sidens hovedinnhold

Fin julesang-mix

Artikkelen er over 13 år gammel

Kormix, musikere og publikum sørget for en fin mix av tradisjonelle julesanger og mer svingende gospelpreget musikk i Sannidal kirke søndag.

En så godt som fullsatt kirke innledet kvelden med vakker allsang av "Det lyser i stille grender". Men kvelden tilhørte først og fremst Kormix fra Kragerø Frikirke, som fulgte opp med en svingende gospelmelodi, "On the cross" av kragerømannen Tore Aas. Deretter en flott versjon av den tradisjonelle engelske "Come all ye faithful", med usannsynlig mektig lyd fra et så vidt lite kor.

Deretter vekslet det mellom norske og engelskspråklige sanger, først og fremst julesanger, men også andre. Flere av numrene ble framført av duoer og trioer av Kormix-sangere. Det hele vekselvis akkompagnert av Kormix' eget band (Jan Inge Bjørgan, gitar, Bjørnar Thorsen, piano og Nicolas Bengtson, bass) samt gjestemusikerne Magnus Dobbedal (saksofon), Jan Inge Bjørgan (fiolin) og Unni Hagen Kristensen (trompet).

Et avbrekk fra sang og musikk da Tron Sannum Mathiesen fortalte om et skoleprosjekt i Den Dominikanske republikk som han har arbeidet med, og sannidøler spesielt støttet i mange år. Kveldens kollekt gikk til dette formålet, og den innbrakte ca. 10.200 kroner.

vidar.pk[AT]kragero-blad.no

Kommentarer til denne saken