Det slår spillende kroken-trener Sindre Stenger Vala fast etter at laget hans fredag vant med solide 6–2 på bortebane mot Tollnes 2 i serieåpningen i sjette divisjon.

– Vi håpet jo på seier og hadde trua, så dette var veldig bra, konkluderer Audun Øygarden som deler treneransvaret i Kroken med Stenger Vala.

– Vi har et godt lag og det er deilig med en seier. Ingen av lagene klarte å ta kommandoen fra start, men etter hver ble det enveiskjøring, forteller Stenger Vala.

Etter fem sesonger på det laveste nivået i divisjonssystemet gjorde Kroken comeback i sjettedivisjon, og hvilket comeback det ble. Etter å ha kjørt over vertene Tollnes 2 de første 45 minuttene kunne de blågule gå til pause med en solid 4–0 ledelse. Etter pause roet det seg ned, men Kroken tegnet seg likevel for ytterligere to scoringer. Hjemmelaget maktet kun å redusere to ganger, slik at sluttresultatet ble 6–2 til Kroken.

Krokens scoringer: Thomas Kalmar Rønning 2, Tobias Amundsen 1, John Oddvar Ehnebom 1, Eirik Heldal 1 og Markus Brødsjø 1.

Kroken spiller sesongens første hjemmekamp mot Fossum førstkommende fredag.