På bortebane valset Kroken over vertskapet og ga seg ikke før seks baller lå bak hjemmelagets keeper. Ved pause ledet Kroken med solide 4-1, for til slutt å gå av banen med 6–1 gevinst.

Kroken ledet 2–0 i fredagens oppgjør før Herøya reduserte, og det ble kun med det ene trøstemålet for laget fra Porsgrunn. Krokenforsvaret skalket alle luker og stoppet ethvert Herøya-forsøk på å overliste Krokens keeper, Sindre S. Vala. Krokens to første scoringer kom ved Tobias Amundsen og Thomas Kalmar Rønning.

Kroken har for alvor kastet seg inn i kampen om topplassen i sjette divisjon. Laget ligger kun et poeng etter serieleder Skarphedin 3. Ettersom laget fra Bø ikke kan rykke opp, så ser opprykkskampen unektelig lys ut for «krokungene».

To mål på ett minutt

Utover i første omgang scoret Markus Brødsjø to «rakettmål». I løpet av ett minutt scoret unggutten to ganger på rad, og punkterte i realiteten kampen.

Etter pause kontrollerte Kroken inn og nøyde seg med to scoringer. Thomas Kalmar Rønning og Eirik K. Heldal scoret hvert sitt og fastsatte sluttresultatet til 6–1.

Ikke nok med at Kroken ligger meget godt an til femte divisjonsspill neste sesong, så har laget også en av divisjons mest målfarlige spillere. Thomas Kalmar Rønning ligger som nummer fire på toppscorerstatistikken, med åtte fulltreffere så langt. Men det stopper nok ikke der.

Kroken har spillefri fram til lokaloppgjøret mot Sannidal på Kollbånn fredag 17. juni. Sannidal spiller for øvrig seriekamp på hjemmebane mot Siljan i morgen, onsdag 8. juni.