– Tallene ser bra ut, særlig med tanke på at vi fikk bank her i fjor, sier kragerøtrener Per Apelseth og fortsetter:

- Vi er ute av komfortsonen etter tapet mot Åfoss og nå vinner vi bortekampene. Vi har god stigning, spillerne er sultne. Vi leder tabellen, men vi må tåle å ligge i toppen.

Første på a-laget

Det varte og rakk før Kragerø fikk hull på byllen mot Borg, som faktisk spilte god fotball de første 45 minuttene og bød Kragerø på kamp. På overtid i 1. omgang klarte imidlertid backen Ola Grimsrud Halvorsen å putte ballen i nettet og scoret dermed sitt første offisielle a-lagetsmål for gultrøyene.

I pausen byttet brødrene Trygve og Christian Kristensen Smedstad plass. Storebror Christian fikk hvile, mens Trygve fikk avslutte kampen. Han var også spilleren som la opp til Kragerøs andre scoring, som Mats Bruu ikke kunne unngå å score på. Noah Kristoffersen Apelseth er tilbake for fullt etter skade og haler inn på divisjonens toppscorer Jonas Monrad Thoresen. To scoringer i løpet av tre minutter ble Apelseths fangst denne gang.

På overtid fastsatte toppscorer Jonas Monrad Thoresen sluttresultatet til 5–0 etter samspill med Ola Grimsrud Halvorsen.

Gode

– Det er dessuten første kamp vil holder nullen denne sesongen, og det kan vi takke midtstopperparet Henrik og Joakim Solli for, samt en veldig reaksjonssterk keeper i Stefan Tolnæs, sier Apelseth.

Det eneste minuset med dette oppgjøret var fire gule kort til Kragerø, hvorav toppscorer Jonas Monrad Thoresen, som pådro seg sitt andre gule kort.

Det er duket for toppoppgjør på Kragerø stadion onsdag 29. mai da Bamble kommer på besøk.