Onsdag møtte Kragerø Skarphedin til dyst i Kragerøhallen, en kamp hvor Kragerø styrte det meste. Det ble seier 38–31 til hjemmelaget, som med denne seier styrket målforskjellen.

Siden sesongstart tidligere i høst, har kragerøspillerne «vokst» flere hakk. I lange perioder ble Skarphedin løpt av banen.

– Vi har blitt et kontringslag som motstandere vil merke. Flere av målene mot Skarphedin er kontringsmål, enda flere kunne det ha blitt om noen av avslutningene var mer presise, sier kaptein Ida Eikeland til KV.


– Hva med Bamble neste lørdag?

– Klart vi skal gi alt i denne kampen, nabooppgjør er spennende og dramatisk.

Hva er målsettingen for sesongen?

– Vi tar en kamp av gangen.

Tilbake for fullt

Det var bare så vidt at serien hadde startet i høst, etter en lang koronapause, at Ida tråkket over. Ankelskaden gjorde at det ikke ble håndball på noen uker. Nå er kapteinen tilbake for fullt, noe hun viste mot Skarphedin.

Kragerøs kvinnelag er en fin blanding av eldre spillere med lang erfaring og unge spillere som gir alt. I onsdagens kamp var det kun keeperen som kom på scoringslista. Toppscorere for Kragerø ble Villen Norheim Ask og Guro Skauen Isaksen med åtte mål hver.

Dette viser bredden i laget.

Eneste lag Kragerø så langt har hatt problemer med, er Larvik Turn 2, hvor Kragerø vant i Kragerøhallen.

Kragerøs lag mot Skarphedin: Helle Øygarden, Ida Eikeland, Gabrielle Bohlin, Nina Vildalen, Ingrid Sveberg-Risøy, Villen Norheim Ask, Guro Skauen Isaksen, Sine Mari Bråthen, Malin Hartveit Johansen, Madeleine Isaksen, Nina Larsen, Bobbie Cornelia Håkonsen Måhr.

  • Torsdag spilte Bamble borte mot Pors 2. Det ble tremålsseier til Bamble, som nå ligger to poeng foran Kragerø med en kamp mer spilt.