Gå til sidens hovedinnhold

Kragerøs 12-åringer til topps i Region Sør-cup i håndball

Artikkelen er over 2 år gammel

Kragerø G12 hentet hjem pokalen i finalen i Region Sør-cup i håndball. I Kragerøhallen ble det seier 23–16 over Flint Tønsberg. 12-åringene stilte også i 13-årsklassen, men måtte gi tapt 13–22 for Urædd.

Ikke mindre enn seks finaler i Region Sør-cup ble spilt i Kragerøhallen, det vil si jenter og gutter 12, 13 og 14 år. De seks kampene bød på topp underholdning. De mange tilskuerne fra de ulike lagene fikk stor håndball med seg hjem. Stemningen i hallen var til tider til å ta og føle på.

Var aldri truet

Kragerø stilte som nevnt med 12-årslaget både i egen aldersklasse, samt i 13-årsklassen. Kragerø gjorde som de ville mot Flint Tønsberg og var aldri truet.

Kampen mot Urædd ble langt tøffere, kampen mot Flint Tønsberg satt fortsatt i beina. I tillegg kom spillerne nærmest rett tilbake fra tre dager på leirskole. Mot Urædd hang Kragerø med et godt stykke ut i 2. omgang, men da var det nesten stopp. Det skal legges til at Urædd stilte med et fysisk sterkt lag, et lag som for øvrig Kragerø slo i serien tidligere i sesongen.

Tøff kamp

Det tøffeste oppgjøret i cupen var 14-årskampen mellom Larvik Turn og Ros, en kamp som gutta fra Larvik vant 26–18. Selv om kampen til tider var jevn og tøff, nøyde dommerne seg med tre utvisninger Larvik Turn.

J12-finalen ble et oppgjør mellom Gulset og Flint Tønsberg 2, hvor Gulset gikk av med seieren. I J13-finalenSandefjord og Halsen hvor sistnevnte vant 21–13. Halsen var for øvrig laget som slo ut Kragerø i semifinalen.

Finalen for jenter 14 ble nærmest et lokaloppgjør mellom Tønsberg Turn og Larvik Turn. Larvik-jentene vant fortjent 22–11.

Kommentarer til denne saken