Ikke rart at jubelen sto i taket da jentene kunne gå av banen med klar og velfortjent seier 29–21 over Randesund. Det i en kamp hvor Kragerø bestemte det meste.

Nå skal det likevel være nevnt at Randesund var med på notene, og før pause var avstanden til Kragerø stort sett ikke mer enn et par mål. Begge lag leverte et godt forsvar de første 25 minuttene, som gjorde bidro til stor usikkerhet og feilpasninger angrep. Rett og slett måltørke i lange perioder.

I andre omgang var kragerøjentene, anført av Vilde Norheim Ask, langt mer på alerten med 12 mål i potten. Gjestene gjorde flere forsøk på å isolere henne, men lyktes ikke helt med denne taktikken. Mellom stengene gjorde Natalia Salvesen en kjempejobb.

Etter lørdagens serierunde ligger Kragerø på tredje sisteplass med to poeng etter tre kamper.

Ikke noe å si på at jentene jublet hemningsløst da kampen mot Randesund var over.

Tøft mot Kjelsås

Det ble tøft for Kragerø i kampen mot Kjelsås, selv om hjemmelaget hadde en viss kontakt fram til snaue ti minutter av kampen. Fram til da hadde det vært en forholdsvis jevn kamp. I andre omgang kom Kragerø aldri foran, men var aldri mer enn tre, fire mål bak. Mot slutten var det Kjelsås som hadde mest krefter igjen.

Kragerøs trener og lagleder, Pål Ask, var til tross for tapet stolt over jentene i kampen mot Kjelsås.

– Flere av spillerne har vært mer eller mindre syke denne uka. Synes at de gjør en sterk innsats dette tatt i betraktning. Når det er sagt, så er Kjelsås et bedre lag enn vårt.

– Seieren over Randaberg smakt veldig godt, la Ask til.

Overfall

Halvveis ut i andre omgang pådro en Kjelsås-spiller seg direkte rødt kort etter nærmest ha overfalt Gabrielle Bohlin. Skaden var såpass alvorlig at Gabrielle ble kjørt til legevakta. Det viste seg at hun hadde brukket en finger.

Det ble mange utvisninger, Kjelsås pådro seg 3x2 minutters utvisning, samt det direkte røde kortet. Også Kragerø pådro seg 3x2 minutter.