Gå til sidens hovedinnhold

Kragerøjentene ble kretsmestere to serieomganger før slutt

Selv om det gjenstår to serieomganger er Kragerøs jenter 13 år allerede vinner av 1. divisjon og dermed kretsmestere.

Mandag slo kragerøjentene bunnlaget Tollnes hele 15–1 på bortebane. Kragerøjentene hadde seks poengs forsprang på Herkules før kampen, og i og med at Herkules kun spilte uavgjort 0–0 mot Fossum, var Kragerøs kretsmesterskap et faktum.

Jentene har vunnet alle sine kamper med første – og andrelaget denne sesongen og topper dermed både 1. og 2. divisjon. Det har kun blitt et tap for førstelaget, i 8.-delsfinalen i Adidas cup mot Flint.

Kragerøjentene møter for øvrig tønsberglaget, Flint på nytt til uka, da er det finalen i Obos Cup.

– Jentene har imponert hele sesongen, og mandag leverte de gnistrende pasningsspill og kombinasjoner hele kampen. Nå gleder vi oss til finalen i Obos cup neste torsdag. Neste helg reiser vi også på Troll cup i Kristiansand med 15 jenter for å møte lag fra Rogaland, Agder og Oslo, forteller Trond Nøstvold Tou, som trener laget sammen med Frode Ellefsen og Benjamin Andersen.

Målscorere mot Tollnes var: Celine Laursen Bertelsen (6), Juni Wullum Ellefsen (4), Ella Solum Tou (2), Maya Josephine Jurgens (1), Anine Eilertsen Gundersen (1) og Thea Baugstø Lier (1).

Juni Wullum Ellefsen og Celine Laursen Bertelsen er lagets toppscorere og har scoret henholdsvis 58 mål på 22 kamper og 53 mål på 20 kamper for J13 og Sannidal/Kroken/Kragerø J15.

Kommentarer til denne saken