Slik ser det ut i sommerbyen Kragerø nå

Artikkelen er over 4 år gammel

Snøen er iferd med å lage vanskelige kjøreforhold langs kysten.

DEL

- Her står jeg utenfor bilverkstedet med sommerdekk og ser at snøen er iferd med å legge seg, sier en TA-leser på telefon fra kystbyen.

Gjennom hele dagen har det kommet kraftige byger med våt snø og hagl.

- Man skal være ytterst forsiktig med å prøve seg på sommerdekk nå, legger han til.

Ustabilt vær

Ut mandagen er det meldt om en fortsatt ustabil værtype over Telemark og Sør-Norge. Snøen legger seg tidvis etter de kraftige snøbygene langs kysten i dag. Snøen legger seg tidvis etter de kraftige snøbygene langs kysten i dag.

Meteorologisk institutt melder om nedbør og gløtt av sol om hverandre. Det kan også være lokal fare for torden i forbindelse med bygene. Tirsdag er det ventet mye av det samme været. Det blir en kjølig og ustabil værtype med enkelte regnbyger, nedbøren vil komme som snø i høyden – men det vil også være perioder med sol i løpet av tirsdagen, rapporterer yr.no.

Kaos

Man skulle ikke så veldig mange kilometer lenger sør for Kragerø før situasjonen var mye verre en innenfor Telemarks grenser. I Aust-Agder var det snøføre og kaos på flere veier mandag morgen. Aust Agder Blad kunne i morgentimene mandag melde om det komplette snøkaos på mange veier. Flere centimeter med snø la seg på veiene, og skapte store problemer for dem som var ute og kjørte på sommerdekk.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken