Talentene strømmer på

Spilte: Marte Langeland, Karima, Ragnhild Kristine Brekke, Denisa Dautaj, Satah Dürlinger, Hanne Emilie Myra og Viktoria Ovedia Arvesen.

Spilte: Marte Langeland, Karima, Ragnhild Kristine Brekke, Denisa Dautaj, Satah Dürlinger, Hanne Emilie Myra og Viktoria Ovedia Arvesen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Kragerø kulturskole måtte ha to konserter for å få presentert og vist fram hva skolens elever har lært den siste tiden.

DEL

Begge konsertene kunne vise til et godt besøk. KV overvar den ene av konsertene, som var godt blandet, både når det gjaldt repertoar og utøvere. Det var nybegynnere og elever i aksjon på begge arrangementene.

De to unge elevene Helene Endresen og Evita Lindberget hadde ansvaret for å lose publikum gjennom konserten, og konferansierene sjarmerte publikum. Det var ikke like lett alltid for det var mange og lange og vanskelig navn og ord som skulle sies.

Samarbeid

Kulturskolen har fått ny rektor i Thomas Moen, som nå har ansvaret for både Drangedal og Kragerø kulturskoler.

– Jeg har 60 prosent stilling i Kragerø og 40 prosent i Drangedal, forteller den nye rektoren.

Han tror at det i framtida vil bli et enda nærmere samarbeid mellom kommunene.

– Kulturskolene kan i framtiden hjelpe hverandre med blant annet lærerkrefter. Vi har allerede samarbeidet om UKM (ungdommens kulturmønstring), som sist ble arrangert i Tokestua. Dette fungerte veldig bra.

På scenen

For flere av elevene på konserten var det første gang de sto på en scene og det var ikke alltid like lett. De fleste fikk god hjelp fra sine lærere under framførelsene, og de fleste spilte piano og gitar. Det var også noen som sang og her imponerte ni år gamle Christiane Husabø. Hun framførte en sang fra musikalen Annie.

I samme åndedrag må også nevnes Kristine Blandkjenn som sang poplåten «Try» på en fremragende måte, mens hun fikk støtte av Hannah Johannessen på gitar.

Den mest iørefallende opptredenen sto seks jenter for, som med sine blåseinstrumenter spilte «Hedwig's theme», som er kjent blant annet fra Harry Potter-filmene.

Artikkeltags