Er du klar over at dersom du allerede er KV-abonnent, så er det ikke noe problem å opprette en aID-bruker. Da kan du kan lese KVs e-avis, og du får tilgang til alle artiklene som er merket «+» på KV.no.

5000 har registrert seg

Når du klikker på en abonnementssak så får du beskjed om å logge deg inn. Hvis du ikke har registrert deg som aID-bruker for å få tilgang, må du gjøre det, slik over 5000 mennesker har gjort siden KV lanserte abonnementssatsingen på nett.

Du får muligheten til å opprette aID når du kjøper tilgang til innhold, eller når du registrerer deg som abonnent, eller husstandsmedlem hos en avis som bruker aID.

– Vi er glade for at så mange har registrert som aID-brukere, men vi ønsker også at flere gjør det. Abonnerer du på KV får du mer enn dem som ikke abonnerer. Da kan du blant annet lese avisen digitalt kvelden før papirutgaven kommer, og får tilgang på alle sakene våre på nett, sier KVs ansvarlige redaktør Espen Solberg Nilsen.

Slik gjør du

1. Gå inn på KV.no og klikk deg deretter inn på «meny», øverst til høyre på siden.

2. Da får man opp menyen som man ser på bildet øverst til venstre. Velg «logg inn», selv om du ikke allerede har laget deg en digital bruker.

3. Når du har gjort dette, kommer nok et valg opp. Du kan velge å opprette en aID-bruker ved å registrere ditt navn, mobilnummer, e-postadresse, fødselsdato og passord. Du kan også bruke Facebook-kontoen din for selve påloggingen, men da må du ha opprettet en aID-bruker først.

4. Når du lager en aID-bruker er det viktig at du registrer brukeren med den som står registrert som abonnent på papirutgaven. Dersom du ikke abonnerer på papirutgaven, ser du bort fra dette.

5. Dersom du får opp melding om at det er noe som ikke stemmer, det være seg navn, telefonnummer, eller e-post for eksempel, kan du kontakte KVs kundeservice på 32 27 70 49 for videre veiledning.