Gå til sidens hovedinnhold

Kragerø Senterparti, en skuffelse

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ved siste kommunevalg hadde folk på Levangsheia stor tro på Senterpartiet. Så stor tro at partiet fikk 34,9 % av stemmene på Levangsheia. Mer enn det dobbelte av neste parti. Jeg stemte også på Sp. Det har jeg dessverre angret på.

Allerede på forsiden av programmet står den første feilen. Det står: HELE Kragerø, som partiet skulle representere. Det skulle stått: UNNTATT Levangsheia. Vi har sett en ordfører som har gjort alt han har kunnet for å legge ned Levangsheia som boområde for annet enn pensjonister og sommergjester.

For å finansiere det som manglet av finansiering av skole og omsorgsboliger ble det sagt at det ville koste kr. 200,- pr mnd på hver som betaler eiendomsskatt, for å finansiere dette. Da stilte Knut Jarle Sørdalen opp på førstesiden i KV med 12 stk 200-lapper for å vise hvor mye penger dette ble i løpet av et år. I bakgrunnen står varaordfører Jan Petter Abrahamsen fra Høyre med et smil om munnen. Godt fornøyd med sin elev. Han kunne jo ha delt 200-lappen i 4 for å vise at det hadde kostet hele 50 kroner i uka.

Det er jo ikke kommunevalg i år, men det inntrykket, at Senterpartiet er blitt et mindre rødgrønt parti i det siste året har festet seg, så i år stemmer jeg SV.

Lars Hellermyr
Levang

Kommentarer til denne saken