Dobbeltseier for kulturskoleelevene i Løkka

  Martin Borgar Nilsen imponerte på elevkonserten til kulturskolen. Video: Jimmy Åsen

  Artikkelen er over 2 år gammel

  Kulturskolen i Kragerø avsluttet med to forrykende konserter.

  DEL

  At Kragerø har et rikt kulturliv og veldig mange talenter innen musikk og sang, var konsertene i Løkka det beste beviset på.

  Elevene er så mange og så dyktige at konserten ble holdt i to avdelinger.

  Stolt rektor

  Rektor Thomas Moen var ikke lite stolt, da siste konsert var vel i havn.

  Foruten to konserter i Løkka hadde elevene vært gjennom tre andre konserter. To på Stopp en Halv og en i Kunstforeningens lokale i Kirkegata. I tillegg er det en elevutstilling på biblioteket.

  – Jeg tror disse unge vil sette sitt preg på kulturlivet i Kragerø i årene framover og mange vil nå langt, sa rektor.

  Forrykende

  Høydepunktene sto i kø denne kvelden. Øverst rager nok 15 år gamle Martin Borgar Nilsen som spilte «Trolltog» av Edvard Grieg.

  Et forrykende innslag som avsluttet konsertens første del. Unge Nilsen formelig «kastet» seg over tangentene og spilte med et stort temperament.

   Vokalgruppe med Hermann Øyløkken på gitar, Zoe Barree, Villen Ask, Emma Sandberg, Christiane Husabø og Christine Alstad på sang. Video: Jimmy Åsen

   Nå har Nilsen mange strenger å spille på. Han hadde nylig hovedrollen i Kragerø Barneteaters oppsetting av «Rockeulven». Hans framføring av Griegs pianostykke var kanskje kveldens beste?

   Mange bør nevnes

   Det er lett å plukke ut høydepunkter, for de var det mange av. De som sjarmerte hele salen var nok Lukrezia Kokko og Eva Bottolfs Amble som sang «Kamilla og Sebastian» fra filmen «Kamilla og tyven».

   Et skummelt innslag sto Torkil Ehnebom for. Da alt lys ble slukket kom han inn på scenen med et lysende sverd og sang «Tyrfing». En skikkelig rockelåt med innslag av tykk røyk som plutselig veltet ut i salen.

    Torkil Ehnebom kom på scenen med et stort sverd og til hardrock. Video: Jimmy Åsen

    Artig var det å høre flere grupper. En vokalgruppe bestående av fem jenter framførte sangen «I got issues», som var veldig bra.

    Bra var også en trio unge gutter som sang og spilte «Ho Hey» av The Lumineers.

    En annen gruppe bestående de fem guttene Philip, Odin, Simon, Ariel og Elias framførte med stor autoritet «Cake by the ocean». Mange flere kunne nevnes, for det var mye god underholdning denne kvelden.

    Artikkeltags