Notodden topper fortsatt tabellen med 12 poeng på åtte kamper. Kragerø på plassen bak har 10 poeng på seks kamper, og henger med det godt på Notodden. Allerede lørdag møter Kragerø Glassverket i Kragerøhallen, en kamp som Kragerø bør vinne.

Pål Ask, en av laglederne i kampen mot Notodden, sier i en kommentar til KV at i kampen mot Notodden var Kragerøs unggutter best.

– Trener for Notodden, tidligere landslagsspiller Hykkerud, har fått med seg flere tidligere eliteseriespillere på årets lag. Det ble en tøff kamp, hvor lagene vekslet om ledelsen. Kragerø var best mot slutten og vant 33-30, forteller Ask.

Ved pause ledet Kragerø 15–14.

Han forteller videre at Notoddenhallen vær nær fullsatt med publikum. Nå håper han på støtte fra publikum når Kragerø møter Glassverket lørdag. En kamp som spilles tre timer tidligere enn oppsatt.

Jonas Haugen Pedersen ble toppscorer mot Notodden med ni mål i kampen mot Notodden.

Bringserien

Søndag starter Bingserien i håndball. Kragerø gutter 16 år møter Flint Tønsberg og Fyllingen i de to første kampene i Rema 1000 arena i Tønsberg.

Kragerø har vært heldig med oppsettet, neste runde spilles i Sukkevann idrettshall i Kristiansand 18. desember, mens Kragerø får hjemmekamp 19. februar.

Kragerø slipper dermed lange reiser, som eksempelvis til Bodø.

Samtlige kamper i siste runde spilles Skedsmohallen 26. mars.