Iben og Ella er et skritt nærmere J15-landslaget

Iben Baugstø Lier (t.v.) og Ella Isaksen Opkvitne skal på talentleir i Sarpsborg.

Iben Baugstø Lier (t.v.) og Ella Isaksen Opkvitne skal på talentleir i Sarpsborg. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

KIF-jentene Iben Baugstø Lier og Ella Isaksen Opkvitne får prøve seg på skyggelandslaget til J15.

DEL

Norges fotballforbund har tatt ut 76 jenter til talentsamling 21.-24. mars i Sarpsborg, fordelt på J15-landslaget, J15 skyggelandslag og to J14-tropper.

Det er første gang den kompromissløse forsvarsspilleren Iben Baugstø Lier får prøve seg på dette nivået, mens midtbanesentralen Ella Isaksen Opkvitne har vært på landsdelssamlinger tidligere. Nå skal de to Kragerø-jentene begge prøve seg på skyggelandslaget, som skal utfordre jentene som er tatt ut på J15-landslaget.

- Dette er første gang jentene født i 2005 er inne på et nasjonalt tiltak, mens 2004-jentene opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til. Første offisielle landskamper for kullet er ikke mange månedene unna, og vi begynner å forberede inn mot det, sier fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland til fotball.no.

Ingen spillere fra Telemark ble tatt ut på J15-landslaget, mens Baugstø Lier, Isaksen Opkvitne og Tiril Kvåle fra Hei er med på skyggelandslaget. På J14 er Ida Garstad Eriksen (Stathelle) og Kaisa Vale (Vinje) tatt ut i hver sin tropp.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags