Thomas scoret fem i eventyrlig resultat av Kragerø på Eventyrøy

FEM SCORINGER: Thomas Kalmar Rønning scoret fem mål da Kragerø knuste Seljord på bortebane med utrolige 13-3.

FEM SCORINGER: Thomas Kalmar Rønning scoret fem mål da Kragerø knuste Seljord på bortebane med utrolige 13-3. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det ble en helt vanvittig 6. divisjonskamp mellom Seljord og Kragerø onsdag, hvor bortelaget leverte en fantastisk kamp.

DEL

Kragerø har uansett divisjon hatt svært varierende resultater mot Seljord. Gjerne seier hjemme, og ofte tap borte på Seljords hjemmebane som heter Eventyrøy. Men denne gang var det altså ingen som helst tvil. I det som må omtales som en målorgie, med hele 16 scoringer, vant kystlaget med utrolige 13–3. Det er jo rene håndballresultatet!

Fem scoringer

Kragerø inntok dermed også tabelltoppen i 6. divisjon etter to serierunder, og dette er en plass det talentfulle kragerømannskapet også vil ha når status skal gjøres opp til høsten.

Seks kragerøspillere kom på scoringslista mot Seljord, og for Thomas Kalmar Rønning ble det en triumfferd i Vest-Telemark. Fem ganger satte han ballen bak vertenes keeper. Det er sjelden kost uansett hvilken spiss det gjelder og hvilken divisjon man befinner seg i.

Dominerte

Seljord var ingen motstand for Kragerø denne gang. Etter å ha utliknet til 1–1 på straffe etter 17 minutter dreide det seg bare om Kragerø. Ved pause ledet KIF med greie 5-2, men de siste 45 minuttene var dominansen om mulig enda større enn i 1. omgang.

Målene rullet inn bak en mer og mer frustrert seljordmålvakt. Nevnte Thomas Kalmar Rønning sto altså for fem av målene, mens Jonas Monrad Thoresen laget hat trick med to scoringer før pause og en etter. Kragerøs øvrige scoringer kom ved Ola Fosso Jørgensen (2), Mats Bruu (1), veteran Marius Beck Wilhelmsen (1) og German Khatajev (1).

Bare to lag har full pott etter to serieomganger, nemlig Kragerø og «nyvinningen» Sauherad, som er en sammenslåing av Gvarv og Kjapp.

Det er spillefri i 6. divisjon til over påske. I neste serierunde skal Kragerø møte Åfoss på bortebane 24. april.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags