Mats (24) tilbake i kragerødrakta

TILBAKE: Mats Bruu (til venstre) har skrevet under for Kragerø etter noen sesonger hos Skarphedin. Her fra 1. runde i NM i fjor mot en annen kragerøgutt, Thomas Grøgaard.

TILBAKE: Mats Bruu (til venstre) har skrevet under for Kragerø etter noen sesonger hos Skarphedin. Her fra 1. runde i NM i fjor mot en annen kragerøgutt, Thomas Grøgaard. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mats Bruu kommer tilbake til moderklubben Kragerø etter flere sesonger hos Skarphedin i Bø.

DEL

– Mats er ferdig med studiene i Bø til sommeren og har valgt å melde overgang til oss. Han har i likhet med de andre spillerne undertegnet en toårsavtale, forteller daglig leder og a-lagstrener i Kragerø IF fotball, Per Apelseth.

– Inspirasjon for våre yngre

Bruu har spilt a-lagsfotball både i Kragerø, og en sesong i Sannidal i 4. divisjon. I Skarphedin har 24-åringen vært et stort aktivum og en sentral spiller i laget. I fjor var han sentral hos bøheringene da Skarphedin møtte Odd i 1. NM-runde på Sandvoll. Da hadde han flere dueller med Thomas Grøgaard på Odds venstrebackplass.

– For oss vil Mats være en offensiv spiller, han vil også være en inspirasjon for våre yngre, mener Apelseth.

Kragerø har også fått tilbake sin gamle spiss Jonas Thoresen, som har hatt gjesteopphold både i Urædd og hos Stathelle.

Vant igjen

Kragerø spilte sesongens tredje treningskamp forrige mandag og møtte 5. divisjonslaget Risør på hjemmebane. Kragerø tok oppkjøringens tredje seier med 4–3 over grønnskjortene fra nabobyen i sør. Målscorere for Kragerø var Christian Smedstad, Ola Fosso Jørgensen, Adam Banasiak og German Khatajev.

Den siste treningskampen blir et nytt møte med Drangedal lørdag, men denne gang på Sparebanken Arena i skogsbygda.

Kragerø serieåpner onsdag 3. april hjemme mot Sundjordet.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags