Nå er Carol og Ella tatt ut til talentleir igjen

De to talentfulle Kragerø-spillerne Carol Liane Jensen og Ella Isaksen Opkvitne vant Norway cup som gjestespillere for Stabæks J15-lag i fjor. Nå er begge tatt ut til talentleir i Sarpsborg.

De to talentfulle Kragerø-spillerne Carol Liane Jensen og Ella Isaksen Opkvitne vant Norway cup som gjestespillere for Stabæks J15-lag i fjor. Nå er begge tatt ut til talentleir i Sarpsborg. Foto:

Kragerøjentene Carol Liane Jensen og Ella Isaksen Opkvitne skal prøve seg mot landets beste jenter i Sarpsborg fra 3. til 6. februar.

DEL

De to KIF-spillerne var også tatt ut til talentleiren i Sarpsborg på samme tid i fjor. 2003-modellen Carol Liane Jensen skal prøve seg mot 36 andre jenter fra hele landet, og forsvarsspilleren har vært på landsdelssamlinger og talentleirer jevnlig de to-tre siste årene. Det er andre gang midtbanespilleren Ella Isaksen Opkvitne er tatt ut på dette nivået. 2004-modellen spilte for øvrig kretslagskamper sammen med Liane Jensen og resten av de ett år eldre jentene på J16-kretslaget i helga.

NFF har tatt ut to J15-tropper og to J16-tropper til Equinors talentleir.

- Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen, sier fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland til fotball.no. 

2004-jentene (J15) skal igjennom denne og to talentleire til, før første offisielle landskamp mot Sverige venter i september. For 2003-jentene (J16) blir dette siste talentleir før cirka halvparten skal spille landskamper i Makedonia i slutten av mars.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags