Kroken har gjenoppstått etter at klubben ikke kunne stille lag i forrige sesong, da gikk en hel del av spillerne til Sannidal. Nå forsøker krokungene seg igjen og under ledelse av den unge treneren Sindre Stenger Vala, så er det en solid gjeng som møter til hver trening. Laget har også fått noen nye spillere, blant annet Øyvind Lørby Solberg (keeper) fra Helle og Tobias Amundsen fra Stathelle. Solberg skulle stått mot Kragerø, men var utsatt for en ulykke torsdag, hvor han klemte tommelen. Dermed var det veteran Audun Øygarden som tok på seg keeperhanskene i treningskampen på Kragerø stadion.

Det var Kroken som tok ledelsen da Simen Rosland fosset gjennom kragerøforsvaret. Men scoringer av Thomas Kalmar Rønning og Jonas Thoresen (hjemvendt fra Urædd) sikret vertene 2–1 til pause. I 2. omgang scoret Noel Apelseth, Ola Fosso, med en snodig heading som dalte ned i mål og Jonas Thoresen (direkte på frispark), uten at Kroken maktet å redusere. Dermed vant Kragerø fortjent 5–1.

– Men vi kunne vært enda mer effektive, mener kragerøtrener Per Apelseth.

Kragerø skal ut i nye treningskamper i ukene som kommer mot henholdsvis Risør, Drangedal og muligens en kamp til mot Kroken, ettersom Kroken trener på Kragerø stadion.

Kroken skal spille i 7. divisjon denne sesongen, Kragerø fortsetter i 6. divisjon, og bør ha mål om opprykk.