Lokalbanken fortsetter som håndballsponsor i tre nye år

Fortsetter: Stina Søby i Sparebanken Sør (t.v.) prøvde seg på noen spenstige håndballkunster til stor glede for banksjef Nina Klausen (t.h.) og håndballeder Pål Ask.

Fortsetter: Stina Søby i Sparebanken Sør (t.v.) prøvde seg på noen spenstige håndballkunster til stor glede for banksjef Nina Klausen (t.h.) og håndballeder Pål Ask.

Artikkelen er over 3 år gammel

Egen Sparebanken Sør-turnering, jubileumsgave og penger.

DEL

– Vi har støttet håndballen i Kragerø som hovedsponsor siden 2011 og det skal vi gjøre i minst tre nye år, forteller banksjef Nina Klausen.

Hva sponsoravtalen innebærer i kroner og øre vil verken banken eller håndballen ut med.

– Jeg kan i alle fall si at vi er veldig fornøyd og det gir oss muligheter til å satse videre for å utvikle håndballen i Kragerø, sier håndballeder Pål Ask.

Som en egen jubileumsgave vil banken i samarbeid med utstyrsleverandør Select kjøpe inn helt nye drakter til spillerne på alle lagene i klubben.

– Det betyr et sted mellom 250 til 300 drakter. Nå vil alle våre lag spille med like drakter og de skal fremdeles være gule og svarte, lover Ask.

Jentesatsing

– Vi har hatt et meget fruktbart samarbeid med håndballen i flere år. Dette er noe som har gått begge veier. Vi nyter godt av hverandre, sier Nina Klausen.

Hun er spesielt tilfreds med klubbens jentesatsing.

– Det er veldig spennende at Kragerø Håndball tør å sette seg helt klare mål. Et eksempel er jentesatsingen, som har gitt gode resultater de senere årene. At damelaget nå har rykket opp i 2. divisjon, som har blitt en nasjonal serie, sier jo sitt. Vi ser også hva som skjer nedover i rekkene og dette ønsker vi å være med på, sier hun.

Turneringer i august

I august skal det skje flere spennende ting på håndballfronten.

Den 18. til 20. august arrangeres en Sparebanken Sør-turnering. Dette blir en viktig oppkjøring mot sesongstart.

– Turneringen gjelder både for herre- og damelaget. I tillegg blir det samtidig en turnering for jenter 16 og for jenter 14 år, forteller Ask.

Han opplyser videre at ryktet om turneringen har spredt seg.

– Vi har fått forespørsler fra flere andre klubber som ønsker å delta og har satt seg på en «venteliste». Turneringen består av lag som spiller i samme divisjon. Dermed blir også det sportslige utbyttet det aller beste.

Den samme helgen blir det toppkamp i Kragerøhallen mellom Gjerpen og det nye norske storlaget Våg Vipers, som har en rekke landslagsspillere.

Internasjonale storlag

Helgen etter arrangerer Kragerø en internasjonal håndballturnering. Da kommer Øyestad Arendal, Team Tvis Holstebro fra Danmark og Alingsås fra Sverige. I tillegg til et annet europeisk lag.

Samtidig blir det en egen turnering for gamle håndballveteraner, damer og herrer med påfølgende fest på Stopp en halv.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags