KIF tok nok en Urædd-skalp

Tok ansvar: Kragerøveteranen Stig Gurrich tok nok en gang ansvar da det buttet imot mot Urædd.Arkivfoto

Tok ansvar: Kragerøveteranen Stig Gurrich tok nok en gang ansvar da det buttet imot mot Urædd.Arkivfoto

Urædd hadde seieren nærmest i lomma i 2. divisjonsoppgjøret i Kjølneshallen. Men Kragerø ville det annerledes og vant til slutt med fire mål.

DEL

Nok en gang var den eldste eldst. 47 år gamle Stig Gurrich tok, i likhet med hjemmekampen mot Haugaland, ansvar da det buttet imot. Samtidig avslørte keeper Jørgen Røneid Larsen uræddspillernes avslutninger. Han plukket ned skudd etter skudd og ga dermed Kragerø kontringsmuligheter, som bidro til at Kragerø snudde dette lokaloppgjøret.

Urædd kom best i gang og gikk til pause med 13–10-ledelse, en ledelse som faktisk kunne vært større. Kragerø hang ikke sammen i det hele tatt og svake avslutninger og feilpasninger florerte.

Men med noen velvalgte ord i pausen snudde kampbildet seg totalt. Kragerø spiste opp hjemmelaget tremålsledelse og overtok føringen. Mot slutten tettet det seg skikkelig til da vertene bare lå to bak, men svake avslutninger ga Kragerø muligheten til å øke. Det siste minuttet puttet Kragerø på to ganger slik at sluttresultatet ble 19–23 til gulskjortene.

KIFs beste var nok en gang Stig Gurrich med ni scoringer, Jonas H. Pedersen scoret sju, Marius Fodnes tre, Sander Isaksen tre og Mathias Olsen ett.

    2. divisjon menn: Urædd-Kragerø

    Send inn tekst og bilder «

    DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

    Artikkeltags