Supersøndag på KV.no – se både herre- og damekampen direkte

Pia Tomine Gundersen møter sin gamle lagvenninnne Tuva Muffetangen søndag.

Pia Tomine Gundersen møter sin gamle lagvenninnne Tuva Muffetangen søndag. Foto:

Søndag er det klart for dobbeltkamp i Kragerøhallen, og KV sender begge kampene direkte.

DEL

Herrelaget skal først i ilden, og møter tabelljumbo Haugaland til kamp klokka 16.00 søndag. Kragerø har vunnet halvparten av de 14 kampene de har spilt så langt i sesongen, og ligger midt på tabellen i 2. divisjon med 14 poeng.

HERREKAMPEN SER DU HER FRA KL 16.00

Bortelaget Haugaland, som rykket ned fra 1. divisjon forrige sesong, har hatt en grusom sesong så langt. Kun tre seire på 15 kamper gjør at det fire poeng opp til sikker plass, for laget som var ventet å kjempe i toppen av tabellen.

KVs sending fra herrekampen søndag kommenteres av Jimmy Åsen.

SJEKK HERRENES TABELL HER!

Så fort herrelaget har gjort unna sin kamp, så inntar damelaget parketten. André Sæteren og Simen Muffetangens mannskap fikk en etterlengtet seier sist med 29–27 mot Gjerpen 2, og er nå fire poeng unna sikker plass i 2. divisjon.

DAMEKAMPEN SER DU HER FRA KL 18.00

Kampen mot Grane Arendal, med Pia Tomine Gundersen på banen og pappa Paul Gundersen på benken, blir nok i tøffeste laget for det unge Kragerø-laget. Grane Arendal har mål om en kjapp retur til 1. divisjon, og med 13 seire på 14 forsøk topper de tabellen. Pors og Stavanger ligger nærmest, men Grane Arendal har seks poengs forsprang.

Damekampen blir kommentert av Fredrik Windegaard.

SJEKK DAMENES TABELL HER!

For å se kampene må du være KV-abonnent. Hvis du allerede abonnerer, så får du tilgang til kampen gjennom å lage en Aid. Se oppskriften på hvordan du gjør det nederst i denne saken.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags