Kragerø overkjørt av Randesund

SLET: Andreas Pedersen og resten av Kragerø-laget slet mot Randesund.

SLET: Andreas Pedersen og resten av Kragerø-laget slet mot Randesund. Foto:

Av

Et tafatt kragerølag ble fullstendig overkjørt i store deler av 1. omgang. Hjemmelaget tok seg sammen etter pausen, men det ble tap 34-37, etter at det sto 15-22 ved pause.

DEL

Kragerø var overhodet ikke på «nett» de første 20 minuttene av kampen. Spesielt ille var det fra det 9. til det 16. minuttet, da Randesund gikk fra 5-7 til 5-16. Kampen var i realiteten avgjort allereede da.

Det hele gikk gjestenes vei i denne perioden på grunn av et svært tafatt angrepsspill av Kragerø. Fotrappe Randesund-spillere var i angrep lenge før Kragerø var i forsvar.

Det samme skjedde da gjestene tok avkast etter scoring av hjemmelaget. Hjemmelaget hang ikke med i det hele tatt. Kragerø tok seg samme fram mot pause, og kuttet ned forspranget til sju mål.

Bedre etter pause

De siste 30 minuttene ble langt bedre av hjemmelaget. Fortsatt var det mye å sette fingeren på, spesielt forsvaret som Randesund til tider «spaserte» gjennom. Det virket som hjemmelagets spillere hadde klister under skoene, og ikke på ballen.

I 2. omgang viste Kragerø andre takter, men klarte aldri å innhente forspranget. Det ble med forsøket. Det ble tremålstap til slutt, etter et par scoringer i sluttminuttene. Randesunds seier var fullt fortjent.

Kristoffer Haugen Pedersen ble toppscorer med 12 mål, likevel spilte han ikke opp mot sitt beste. Det var ikke bare han som sviktet, det gjorde de fleste på laget.

Ikke fornøyd

Lagleder Brede Olav Pedersen var på ingen måte fornøyd med Kragerøs innsats.

- Vi sliter med tempoet, derfor vinner vi ikke.

SE TABELLEN HER!

Kampfakta

2. divisjon avdeling 3:
Kragerø-Randesund 34-37 (15-22)
Kragerø: Jørgen Røneid Larsen, Brede O. Pedersen, Even Mårdalen - Stig Gurrich 3, Kent Andersen 4, Markus Johansen Menstad 6, Ariel Orellana, Kristoffer Haugen Pedersen 12, Sander Isaksen, Andreas Pedersen 4 (1), Jonas Haugen Pedersen 1, Magnus Bohlin 3, Oskar Odden, Sindre Furu Sæteren 1, Jonas Thoresen, Mathias Olsen.
Toppscorer Randesund: Erik Sørensen 10.
Utvisninger: Kragerø 2x2 min., Randesund 2x2 min.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags