Damekampen mellom Kragerø og Gjerpen 2 er avlyst

Veslemøy Sigstad Jørgensen er blant spillerne som er syke. Det blir derfor ikke kamp fordamelaget til Kragerø mot Gjerpen 2.

Veslemøy Sigstad Jørgensen er blant spillerne som er syke. Det blir derfor ikke kamp fordamelaget til Kragerø mot Gjerpen 2. Foto:

2. divisjonsoppgjøret i kveld blir ikke spilt, på grunn av sykdom hos hjemmelaget.

DEL

– Kampen spilles ikke, og det blir søkt om å omberamme kampen. Sykemeldinger kommer i morgen, hvis det holder. Gjerpen og dommere har fått beskjed, skriver Henning Nygaard fra Kragerø håndball i en e-post til håndballforbundet.

Fem er syke

– Det er minst fem spillere som er syke og kommer til å levere sykemeldinger, sier Nygaard til KV.

Det er strenge regler for å få utsatt kamper på så høyt nivå som 2. divisjon, men Nygaard regner med det vil gå i orden.

– Vi må søke håndballforbundet om å få omberammet kampen, men vi har møtt veldig god forståelse både hos forbundet og motstander Gjerpen 2, sier han.

– Liten tropp

I utgangspunktet har damelaget ikke så stor tropp, og trener Andre Sæteren sier sykdom hos mange spillere gjør at de må avlyse kampen.

– Det er dessverre det som er statusen. Det er mange som har hangla i lang tid. Sentrale spillere som Tuva Muffetangen, Ida Eikeland og Veslemøy Sigstad Jørgensen er blant dem som er syke, sier Sæteren.

I tillegg sliter laget med skader på flere spillere.

– Nina Vildalen går med gips. Heldigvis er det venstrearmen, men det er usikkert når hun er tilbake. Nina Larsen har problemet med kneet og må trene mer stabilitet og styrke, mens Anja Børresen også er skadet, sier treneren.

Sæteren håper at juleferien skal hjelpe på formen hos mange av spillerne som er syke.

– Nå får de hele jula til å bli friske og de som er skada får tid til rehabilitering, sier han.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags