Gå til sidens hovedinnhold

Koronatiltak: KV stenger kontoret for besøkende

For å møte myndighetenes nye korona-anbefalinger, stenger KV kontoret i Bryggasenteret midlertidig for besøkende.

– Vi vurderer fortløpende hvordan vi skal forholde oss til anbefalingene som blir gitt av regjeringen og helsemyndighetene. Som en følge av de siste innstrammingene, har vi i første omgang valgt å stenge kontoret vårt for besøkende, slik vi også gjorde en periode i våres, sier KV-redaktør Espen Solberg Nilsen.

Du kan levere kryssord, leserbrev og annet i postkassa til venstre for inngangsdøra til KV-kontoret i Ytre Strandvei 4. Redaksjonen kan kontaktes på tlf. 35986700 eller e-post: redaksjonen@kv.no. Henvendelser om annonsering kan rettes til Kristin Enge Minde (kristin.minde@kv.no/482 63 637) eller Nico Jørgensen (nico.jorgensen@kv.no/924 24 482).

Henvendelser som gjelder abonnement, fakturaer eller uteblitt avis kan rettes til KVs kundesenter på telefonnummer 32277047.

Ikke hjemmekontor

– Foreløpig vil vi ikke innføre hjemmekontor for våre ansatte, slik vi hadde det i et par måneder tidligere i år. Vi mener at vi skal klare å organisere oss på en måte i lokalene våre, slik at vi oppfyller anbefalingene om avstand. Men også dette er noe vi vil vurdere underveis, sier Solberg Nilsen.

Han understreker at KVs journalister fortsatt vil oppsøke kilder for intervjuer og dekke arrangementer. Også medierådgiverne som jobber med annonser, vil fortsette å besøke sine kunder.

– Men slik som pandemien utvikler seg i Norge nå, så skal vi som jobber i KV være ekstra påpasselige med å følge rådene om avstand, hygiene og andre anbefalinger, sier KV-redaktøren.

Kommentarer til denne saken