Lørdag kveld rykket nødetatene ut etter melding om en snøscooter som har gått gjennom isen. Det stemte ikke, det var en firhjuling som hadde gått gjennom isen.

Hendelsen har skjedd ved Åtangen i Kilsfjorden, som er en fortsettelse av Kragerøfjorden, og har innløp ved Tåtøy sør for Kragerø sentrum.

– Nødetatene er på stedet etter at det var meldt om at en snøscooter hadde gått gjennom isen. Det viste seg at en firhjuling som hadde gått gjennom isen, melder politiet like før klokken 18.00.

Kom seg opp av vannet

Også luftambulansen skal ha blitt tilkalt til stedet.

– Fører hadde kommet seg opp av vannet, sammen med andre som var på stedet, melder politiet videre.

Totalt hadde det vært seks personer ute på isen med to firhjulinger og en moped.

– Den ene firhjulingen gikk gjennom isen og sank til bunns. Føreren av denne kom heldigvis raskt opp på isen igjen, opplyser politiet.

Brannvesenet advarer

I løpet av de siste dagene har det vært to ulike hendelser i Kilsfjorden, hvor begge har resultert i at ATV'er har gått gjennom isen. Nå advarer brannvesenet mot usikker is.

– Det har heldigvis gått bra med de personene som har vært involvert. Begge hendelsen har skjedd på steder hvor fjorden var åpen, bare for noen dager siden. Vær derfor ekstra forsiktig når dere ferdes på isen, skriver Kragerø brannvesen.