– Vi i Sparebanken Sør ønsker selvsagt å gi noe tilbake til lokalsamfunnet og har derfor hevet prispengene. Tidligere mottok vinneren en gavesjekk på 10.000 kroner, nå er denne hevet med 15.000 til 25.000 kroner. Dette er prispenger som skal benyttes til velferdstiltak i bedriften som vinner kåringen, forteller assisterende banksjef i Sparebanken Sørs avdeling i Kragerø, Staale Clamer Gundersen.

Fram til første delfinale som arrangeres nå, er 13 ulike bedrifter nominert av publikum. Det er kommet inn forslag til kandidater fra mange ulike bransjer. Bedriftene som er foreslått er fordelt over hele kommunen. En jury har plukket ut tre delfinalister til denne avstemningen:

  • Kragerø legesenter
  • Joker Westgaard
  • Kragerø Sushi og Wok

Frist

– Avstemningen foregår på www.kv.no eller ved å levere svarslipp til KV eller Sparebanken Sør. Svarfristen er søndag 26. juni, opplyser markedsrådgiver Nico Jørgensen i KV.

Du kan også trykke på denne linken!

Vinneren av Sørvisprisen blir kåret gjennom publikumsavstemning. Publikum inviteres til å komme med forslag på kandidater to ganger i løpet av året, en før sommeren og en på senhøsten. I hver runde foregår avstemningen mellom tre kandidater. Finalen går i desember, og vinneren avsløres ved juletider.

I årenes løp er det stemt fram vinnere fra flere forskjellige næringer. Tidligere vinnere er Stoppen en halv, Brødrene Wiig, Kristines bokkafé, Noah´s Ark, Onkel Oscar, Mot Gym, Optiker Vestøl, Dekksenteret, Solbekk Møbler, Sport 1 Kragerø og Geir Aasvik Taxi Blaa.

I fjor var det Kragerø Auto som stakk av gårde med den gjeve prisen i hard kamp mot Skjærgårdstjenesten.

Sørvisprisen er et samarbeid mellom Sparebanken Sør, Kragerø Næringsforening og KV.