Frierbrev drev i land - nå er de spent på svaret til Beate

FRIERI: Roger Ehnebom står med flaskeposten han fant på Jomfruland under et oppdryningsarbeid, onsdag ettermiddag.

FRIERI: Roger Ehnebom står med flaskeposten han fant på Jomfruland under et oppdryningsarbeid, onsdag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Onsdag ble et frieri skylt i land på Jomfruland utenfor Kragerø. Nå er det mange som er spent på om det blir det «ja».

DEL

Et frieri kan gjøres på mange måter, men det å sende hele frieriet ut med flaskepost fra Strømstad-ferja tilhører nok en av de mer utradisjonelle metodene. Det hindret ikke en mann fra Vestfold i å gjøre nettopp dette.

Det er mye som skal klaffe, men til alt hell for frieren ble flaskeposten omsider skylt i land på Jomfruland utenfor Kragerø. Der var Per-Erik Schulze og Roger Ehnebom i full gang med å rydde i standkanten.

Schulze forteller til TA at det ikke er uvanlig at tomflaske skyller i land på øya, men denne flasken var ikke som alle andre.

- Håer finneren hjelper meg mot et giftemål

Og ganske riktig. I flasken lå frierbrevet fra en vestfolding - kastet ut fra Fjordline et sted mellom Sandefjord og Strømstad den 22. februar i år. I brevet utrykker avsenderen, en mann ved navn Roy, sin kjærlighet til en kvinne som heter Beate.

Roy gir videre utrykk for at det er denne kvinnen han ønsker å gifte seg med, og ber finneren av flaskeposten om å hjelpe ham med nettopp dette.

«Håper at finneren av flaskeposten ønsker at du vil se på dette som romantisk, sender deg brevet, og hjelper meg med at vi tar skrittet mot et giftemål.»

- Spente på hvordan det har gått

Schulze og Ehnebom har oppfylt Roys ønsker, og brevet er nå sendt til adressen som ble oppgitt i brevet. De er nå svært nysgjerrige på hvordan det hele ender. -

 Vi har fått bekreftelse på at svaret har kommet frem, men vi har ikke fått noe svar tilbake. Jeg er veldig spent på hvordan dette har gått, sier Per-Erik Schulze til TA.

TA har forsøkt å komme i kontakt med personene i brevet, men uten hell.

Schulze var først usikker på om det hele var en spøk, og at noen hadde gjort dette for å ha det moro på andres bekosting, men nå føler han seg trygg på at det er snakk om en seriøs henvendelse.

- Etter at brevet ble lagt ut på Facebook, har det blitt delt og spredd over hele landet. Det har dukket opp folk som kjenner personene i brevet, og dette skal være snakk om et samboerpar. Da virker det som om dette er en seriøs henvendelse, så jeg synes dette er veldig spennende, sier han.

- Hyggeligere enn tomflasker

Flaskeposten ble funnet på stedet Kråka, som vender mot Stråholmen og Vestfold.

- Alt som kommer med kyststrømmen kommer denne veien, og vi har tidligere funnet flaskepost fra Nederland her. Vi spøker litt med at fuglestasjonen her skal bli et poståpneri for slike meldinger, ler Schulze.

- Det er i alle fall langt hyggeligere å finne frierbrev, enn det er å finne en haug med tomflasker, avslutter han.

Artikkeltags