Som abonnent av Kragerø Blad Vestmar gjennom mange år, har jeg fulgt med på «alt» som har skjedd og skjer i Kragerø.

Det siste utspillet ad. «Besøkssenter» trodde jeg var en dårlig spøk, for jeg kunne ikke tro at noen av byens politikere ville applaudere et så uhyrlig forslag.

Folk kommer til Jomfruland for å oppleve denne unike øya. Her trenger man ikke noe besøkssenter i det hele tatt og slett ikke til 50–70 millioner kroner.

Her taler den vakre naturen for seg selv.

Selv har vi bl.a. mange danske gjester på besøk og alle kommer for å oppleve Jomfruland, nettopp sånn som den er. De kommer igjen hvert eneste år for å oppleve fuglelivet og hvitveisene i mai, bare være der ute rett og slett. Alle vil være ute i naturen og oppleve alt det den har å by på.

Jeg håper byens politikere er klar over hvilken naturperle de har i Jomfruland. De kan ikke være bekjent av å ødelegge denne fantastiske øya.

Det har vært leserbrev fra flere i KV om denne saken, bl.a. av Ulf Hamran og Aslak Thorsen. Dette er folk man absolutt bør lytte til. De kjenner sin by og de har alltid vært forutseende når det gjelder Kragerøs ve og vel.

Dette er noe som opptar alle som er blitt glad i Jomfruland så la oss få beholde den som den er.

La oss slippe å få et besøkssenter der ute. Det vil være en katastrofe for byen og ikke minst turismen, som byen trenger.

Mvh

Rigmor Falla
Kongsberg/Kragerø