Onsdag kveld var det endelig duket for sesongens første kamp for Sannidals A-lag, hvor de møtte Skidar fra Skien. Kampen gikk på Helges plass i Skien.

De to siste oppgjørene mellom lagene har endt med at Sannidal har gått seirende av banen, men i sesongåpningen onsdag kveld møtte sannidølene sterk motstand.

Etter kun tre spilte minutter scoret Johannes Andersen det første målet på corner for Sannidal.

Deretter skulle det gå drøye halvtimen før Skidar og Truls Realfsen tok revansj og sørget for stillingen 1–1 til pause.

– Rettferdig

56 minutter inn i kampen scoret Realfsen nok et mål for Skidar, før Sannidal og Otto Ehnebom utliknet etter 62 minutter.

Kampen endte 2-2, og Sannidal tar med seg ett poeng.

Da KV snakker med trener Kjell Morten Andersen etter kampen, er han fornøyd med sesongåpningen.

– Det var en klassisk sesongåpning vil jeg si, med et rettferdig resultat. Det var en morsom og god kamp, og det kunne gått i begge retninger, sier han.

Mange sjanser

Han beskriver Sannidals innsats som bra, og at de sørget for målsjanser i 90 minutter til ende.

– Det var mye bra, men vi var nok litt kaotiske bakover. Så møtte vi også en veldig god angriper på Skidar som skapte litt trøbbel for oss, sier han.

Både Andersen og laget er strålende fornøyd med å være i gang igjen, og de er til syvende og sist fornøyde med kampen. Nå ser de framover mot neste kamp om én uke. Da møter sannidalsgutta Heddal hjemme på Kolbånn.

– Det må bli moro. Da håper vi at sannidølene stiller opp og heier på oss, sier Andersen og ler.

Sannidalstroppen: Oliver Jørgensen, John Lee Guldberg, Morten Wåsjø Simonsen, Vebjørn Hedberg Sørdalen, Alexander Vibeto Heistad, Jon Isak Moe Nesland, Petter Knudsen, Filip Dobbe, Otto Ehnebom, Tobias Salvesen Heimdal og Johannes Andersen. Innbyttere: Erik Lee Guldberg, Sander Vingereid Knatterud, Marius Grunnvik Eie, Marius Bråten Østland og Teodor Tveit Pedersen.