INNSENDT ARTIKKEL: Ikke noe stor helg for skiskytterne fra Drangedal i helgen. Det var Norgescup for senior og norgesmesterskap for juniorer på Veldre Sag skistadion i Brumunddal.

Hogne Findal Skar (Sannidal il / Team Hugaas) ble nummer 14 på i fellesstarten fredag, etter bra skyting med 18 treff, men han følte seg tung i kroppen, og i tillegg pådro han seg 30 sekunders tidsstraff da han på visitering av våpenet på treningsdagen hadde en tomhylse i kammeret.

– Kjedelig, men greit løp sa han.

I lørdagens sprint skjøt han ni treff, men hadde heller ikke denne dagen hadde han toppfarten inne. Det holdt imidlertid til en fin 11. plass.

Kristina Bergmann (Drangedal il / Team Sirdal Ski) hadde ikke helt dagen på skytebanen fredag, da hun pådro seg hele fem strafferunder, men gledelig er det at formen er godt oppadgående, og med sine 15 treff gikk hun inn til en 11. plass.

I lørdagens sprint skjøt hun seg helt bort med kun fire treff, og i tillegg gikk hun en strafferunde for mye, det ble til slutt en 13. plass.

Synne Håstul Flom (Drangedal il / Team Meråker) hadde heller ingen god dag i fredagens fellesstart, hun følte seg veldig tung i sporet, fikk kun 13 treff, og endte på en 26. plass.

I lørdagens sprint hadde hun noe bedre skyting med 7 treff, men hun følte seg fortsatt tung i kroppen, og ble til slutt nummer 27.

– Jeg burde kanskje ikke ha gått her i helga, sa hun etter rennet.

Da får vi håpe at de alle nullstiller seg og møter godt forberedt til sesongavslutningen som er NM i Vik i Sogn om to uker.