Imponert over Ella: – Skikkelig motivasjonsinnsprøytning

TALENTLEIR: Kragerøs landslagspiller på J 16, Ella Isaksen Opkvitne deltar denne uka på Equinors talentleir i Porsgrunn.

TALENTLEIR: Kragerøs landslagspiller på J 16, Ella Isaksen Opkvitne deltar denne uka på Equinors talentleir i Porsgrunn. Foto:

Ella Isaksen Opkvitne (16) deltar denne uken på Equinor talentleir i Porsgrunn, sammen med de beste jentespillerne i alderen 14 til 16 år. Etter måneder med egentrening får Kragerø-talentet endelig testet seg mot landets beste.

DEL

– En skikkelig motivasjonsinnsprøyting, sier hovedpersonen selv.

– Jeg er imponert over nivået Ella viser, sier sponsorsjef Cathrine Instebø hos Equinor Morgendagens Helter.

Etter flere måneder med isolasjon og egentrening er endelig Norges fremste juniorer samlet med landslagsskolen på Equinor talentleir i Porsgrunn. På leiren får Ella og de andre håndplukkede jentene tett oppfølging fra NFF.

− Det betyr veldig mye å bli tatt ut på Equinor Talentleir for å vise at jeg fortsatt holder nivået blant de beste jentene på min alder. Det er også spesielt gøy siden vi ikke har trent i grupper med full kontakt på veldig lenge, så det er veldig gøy å komme i gang igjen, sier kragerøjenta Ella Isaksen Opkvitne.


Viktig og etterlengtet samling

Equinor talentleir er et viktig samlingspunkt for å spre motivasjon og spilleglede blant talentene, men også for å drive systematisk talentutvikling slik at jentene kan ta steget opp til Norges A-landslag i framtiden.

− På Equinor talentleir får spillerne utfolde seg blant de beste i landet, og jeg er imponert over nivået Ella viser. Her er det lagt ned en vanvittig mengde innsats, og det er slike forbilder vi ønsker å heie fram til elitenivå, sier Cathrine Instebø, sponsorsjef Equinor Morgendagens Helter.


Høyaktuelle landslagsspillere

På leiren deltar rundt hundre av de mest lovende fotballtalentene i Norge: J15 og J16-landslaget, et skyggelandslag bestående av talenter som er høyaktuelle for landslagsspill på J15, og to tropper med spillere fra J14. Resultater de senere år viser at norske u-landslag i alle årsklasser klatrer på de internasjonale rankingene. Håkon Grøttland, leder for spiller- og trenerutvikling i NFF, mener mye av grunnen til dette er langsiktig og målrettet arbeid med talentutvikling.

− De gode resultatene de siste årene inspirerer oss til å fortsette talentarbeidet, og vi er veldig glade for at vi også i år får gjennomført Equinor talentleir. Etter en tøff tid med mye egentrening og lite lagspill for jentene, får de endelig den tette og gode oppfølgningen de fortjener. Disse jentene har en lovende framtid som fotballspillere, og vi forventer at flere av dem vil prestere på høyt internasjonalt nivå på sikt, sier Grøttland.

Talentleieren som vanligvis går av stabelen i juni er nøye tilrettelagt for å opprettholde smittevernreglene.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken