Ida Emilie Herfoss dro til og klatret øverst på pallen da hun vant sprinten lørdag. Hun skjøt bra med 9 blinker ned, og gikk fortest av de i teten da nummer to og tre på pallen hadde fulle hus, så dette var et svært godt løp av Ida. Hun er tydelig i form.

Søndag var det kort normal 12,5 km, da gikk det ikke fullt så bra, det ble bare 15 blinker ned og 5 minutter tillegg, og det holdt til en 9. plass. Hun hadde klart høyere ambisjoner denne dagen.

Kristina Bergmann viste gode takter lørdag, det ble 8 treff, og med rimelig god fart i sporet så kom hun i mål til en 10. plass, nesten som å komme på pallen for henne som har slitt så mye etter alt trøbbelet hun hadde i forrige sesong. Søndag ble det en 13. plass etter 14 treff, og hun var veldig fornøyd med helgen, dette var en skikkelig opptur, og jeg kjenner at jeg har mye mere inne sier hun. hun.

Hogne Findal Skar gikk to gode løp i helga, på sprinten lørdag gikk han meget fort, skjøt 7 treff og endte på en 12. plass. I søndagens kort normal knivet han om pallen gjennom hele løpet, men endte til slutt på den sure 4. plassen, noe han ikke var særlig glad for. Men totalt var han godt fornøyd med helga, selv om ambisjonene var noe større. Han har tydelig formen inne nå.

Synne Håstul Flom var tilbake i Norgescup 3 etter sykdom, hun skjøt meget bra med 9 blinker ned lørdag, og det holdt til en 20. plass. Søndag hadde hun 15 treff og det ga en 18. plass. Det tar litt tid etter sykdom, men det så ut som at formen er stigende, og hun var godt fornøyd med helga.

Til slutt kan det sies at rennet begge dager gikk i et fantastisk flott vintervær, men med noe utfordrende skyteforhold i form av ustabil vind. Totalt en bra helg for Drangedal og Sannidal.