Ida Emilie Herfoss, Drangedal/Team Holmenkol var bare 1,5 sek. fra pallen i Normalen på Lygna søndag, det ble den sure 4. plassen etter at hun skøyt 16 av 20 blinker ned og med jevn fart i sporet da blir det bra.

Det var en del vind og derfor mye bomming, så 16 treff var godt over gjennomsnittet, en flott prestasjon. På lørdagens sprint som var preget av mye tåke, ble det 8 treff og det holdt til en fin 8. plass

Hun mangler nok noe enda på toppfart i sporet, men den kommer nok etter jul.

Hogne Findal Skar, Sannidal/Team Hugaas hadde sin beste dag i lørdagens sprint med ni treff, god fart i sporet, og ble da belønnet med en sterk 7. plass. I søndagens normal ble det litt for mange bom, seks i alt, men det holdt likevel til en bra 13. plass takket være hans kapasitet i sporet. Han viser at han blir å regne med i vinter.

- Lys i tunnelen

Kristina Bergmann, Drangedal il/Sirdal Ski hadde langt fra noen optimal helg. Med svak skyting og i tillegg dårlig form blir man straffet ekstra hardt, men sånn er det i denne sporten. Det ble 23. plass lørdag etter sju treff, og 20. plass søndag etter 10 treff.

- Det mangler fortsatt mye på formen, men jeg øyner lys i tunellen, ler hun med fortsatt pågangsmot og godt humør.

Synne Håstul Flom K 20-22 Drangedal il/Team Meråker Skiskyting hadde sin årsdebut i norgescupen denne helgen, og den var slettes ikke dårlig. I lørdagens sprint slo hun til med ni treff og en flott 13. plass, og i søndagens normal hadde hun 16 treff, som holdt til en meget god 12. plass.

- Jeg er godt trent, men følte at jeg ikke fikk ut alt i sporet, så jeg mangler nok noen flere hardøkter før toppen er der sier hun.

Neste blir NC 3 på Os i Østerdalen 7.-9. januar.