Mandag er det klart for kajakktrening på Levangsheia. Kurset avholdes på Stangnes, og det er Levangsheia Idrettslag som er arrangør. Stina Pihl står i bresjen for treningsaktiviteten. Hun har nemlig våtkortkurs i kajakk, og vil lære barna om grunnleggende ferdigheter innen kajakkpadling. Ifølge kommunens nettsider har de tre barnekajakker til rådighet, og det er plass til seks barn per kurs. Mandagen er delt opp i til sammen fire kurs.

Viser filmer

Hele høstferieuka vil det vises det også forskjellige filmer på Kragerø Biograf. Filmene vises på dagtid alle ukedagene. Det vil også vises filmer på biblioteket hver ukedag.

Berg Kragerø museum har i tradisjon tro høstdag på Berg i midten av uka. Der vil det bli natursti, kunsthåndverk med blader og papir og knutekurs. Der vil det også bli gratis pølser for de frammøtte.

På Kragerø Stadion vil det tirsdag og torsdag bli friidrett og aktiviteter.

For de fugleinteresserte er Jomfruland Fuglestasjon åpen for omvisning og ringmerking tirsdag, torsdag og lørdag, såframt det er oppholdsvær og vinden ikke er for sterk.

Aktiviteter på Levangsheia

Kajakktrening er imidlertid ikke de eneste aktivitetene som avholdes på Levangsheia i høstferieuka. Der vil det nemlig også avholdes sykkelsti for barn med instruktørene Rufus Preiss og Johannes Flaathen. Barna skal sykle på sti, i terreng og i ferdighetsparken på Stabbestad og på Gåsmyr. Deltakerne på ha med eget utstyr.

For dem som er glad i golf, er det muligheter for både minigolf, golf på driving rangen og fotballgolf på Kragerø Resort. Det vil være åpent for golfing hver dag i bestemte tidsrom, og det er maks 12 deltakere per dag i alderen fem til 18 år. Også her er det Levangsheia IL som er arrangør.

Hele programmet og informasjon om tidspunkt og påmelding finner du på kommunens nettsider.