Førstkommende helg kan vi tilby eksisterende og nye abonnenter NM-sendinger fra tre forskjellige idretter. I tillegg er det full fotballrunde fra Eliteserien og øvrige divisjoner.

NM Oslo Maraton

Lørdag morgen samles 20.000 løpere på startstreken under Oslo Maraton, og flere av dem er fra Vestmar-distriktet. Blant dem som er påmeldt er Thomas Berg Tellefsen, som skal løpe full maratondistanse. Denne distansen har for øvrig status som norgesmesterskap.

I en artikkel i KV i 2021 fortalte Thomas Berg Tellefsen om hvordan han gikk fra å være en fyr på 110 kilo som tilbrakte mye tid i sofaen, til å komme i mye bedre form gjennom blant annet løping og boksing.

Det blir proff sending med stemningsrapporter ut til seerne. Robin Haugen kommenterer sammen med legenden Jack Waitz.

Deltakere

Se sendingen på Direktesport lørdag fra kl. 08.50.

NM Functional Fitness

Nok en gang avholdes NM i Functional Fitness i Sandnes. Vi sender derfra både fredag (fra kl. 16.55), lørdag og søndag.

Functional fitness og Crossfit har blitt den nye vinen, en idrett som har vokst betydelig de siste årene. Produksjonen blir med droner og ATV- på løpsøvelser og en femkameraproduksjon innendørs, så det er bare å benke seg foran PC-skjermen, eller caste sendingen til TV'n din.

Deltakere

Se sendetidene på Direktesport her.

NM Rallycross Motorsport

Rallycross og motorsport har vist seg å være noe av det mest vanedannede vi kan gi våre abonnenter. Når vi tilbyr bilsport på skjermen, vet vi at det er mange der ute som koser seg med sendingene. Denne helga er det NM i Rallycross fra Momarken, og vi sender derfra både lørdag og søndag.

Deltakere

Se sendetidene på Direktesport her.