Gå til sidens hovedinnhold

Hvem er Kragerø Bys Venner? Svar til Henriette Fluer Vikre

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hovedutvalgsleder Henriette Fluer Vikre (Frp) stiller i KV 20. juli noen høyst forunderlige spørsmål til Kragerø Bys Venner. Det ser for oss ut som om hun prøver å insinuere at vi er en anonym, hemmelig organisasjon med partipolitisk slagside. Hun mistenkeliggjør ved sine spørsmål vår legitimitet og vår berettigelse og synes å tro at det vi skriver ikke er representativt for medlemmenes meninger. At hun konsekvent skriver ordet Byvennene i hermetegn, sier for øvrig alt om hennes utgangspunkt.

Les også

Privatisering av sjøområder og «Byvennene»

Vi kan kort opplyse om følgende:

Vår forening ble stiftet den 1.10.1979 med formålet “å bevare Kragerøs særpreg”. Det vi skriver er hjemlet i våre vedtekter, som ligger ute på vår side på Facebook.

Vi har for tiden 120 betalende medlemmer. Styret er valgt på et vanlig årsmøte. Alt vi skriver i avisene og på nettet er bestemt av styret i fellesskap.

Vi er registrert i Brønnøysundregistrene og har medlemmer fra mange politiske partier. Henriette og andre bypatrioter er hjertelig velkomne som medlemmer og kan melde seg inn på telefonnummer 97586123 eller ta kontakt med meg på e-post: aaselotsberg@gmail.com

Aase Lotsberg
Leder i Kragerø Bys Venner

Kommentarer til denne saken