Jeg stusser av og til på hvilken sopp politikerne i Kragerø har spist … med en by med over 11.000 innbyggere, mange også boende på øyer, hvorfor i himmelens navn vil dere i det hele tatt vurdere å legge ned legevakta?!

Er penger mye viktigere enn menneskeliv? Skal dere sette en prislapp på oss som innbyggere? Dette provoserer så mye at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang … hvor var dere når vettet ble delt ut? Under en stein? Hvordan mener dere at dette skal fungere i praksis?

Syke mennesker som ikke evner å kjøre 45 minutter selv, fordi en har 40 i feber og ikke har folk rundt seg til å kjøre? Skal kommunen spandere taxi på disse menneskene? Hva med småbarnsforeldre? Skal de kjøre 45 minutter med et barn med ørebetennelse, feberkramper, eller noe liknende? Hvis dere har et lite snev av fornuft igjen, så vær så snill å reflekter litt mer rundt dette, for de familiene som ikke har familie og venner rundt seg som kan hjelpe en!

Tenk på småbarnsforeldre som har nok å tenke på, som ikke i tillegg må bekymre seg over at de må kjøre 45 minutter, hvis det skulle skje et eller annet, vær så snill! Begynn å hør på innbyggerne deres!

Ikke bruk penger som argument hele tida! Spesielt ikke når det er snakk om et menneskeliv!

June Kristiansen
Engasjert innbygger, Kragerø